Մեր սննդակարգում կարևոր տեղ զբաղեցնող մսամթերքի կազմում հատկապես լուրջ պահանջարկ ունեն երշիկների տարբեր տեսակները, որոնք սիրված ուտեստ են հատկապես երեխաների համար: Ուստի առավել քան կարևոր է տեղեկանալ, թե պատրաստման ինչ փուլեր է անցնում բոլորիս կողմից ցանկալի մթերքը, պահպանվում են արդյոք բոլոր լաբորատոր և հետագա պատրատման տեխնոլոգիայում անհրաժեշտ պայմանները:
Մեր հաղորդաշարը ուսումնասիրելով հայաստանյան մսամթերքի շուկան` ոլորտում հատկապես նկատեց Բարի Սամարացի ընկերության բարեխիղճ աշխատանքը, որը հանրությանն է ներկայացնում Երշիկների, նրբերշիկների, մսային տարբեր խորտիկների շուրջ 100 արտադրատեսակ:
Մինչ
արտադրության պրոցեսը` ինչպես տեղական, այնպես էլ ներկրվող հումքը
ենթարկվում է լաբորատոր բազմաստիճան քննության: Արդեն ստուգված միսը
մտնում է սառնարանային արտադրամաս, որտեղ սկսվում է հասունացման պրոցեսը:
Ապա հաջորդում է արտադրական հետագա շղթան: Արտերկրի համապատասխան
ընկերություններից ձեռք բերված անհրաժեշտ համեմունքները և լցոնման
թաղանթները, յուրօրինակ համ են հաղորդում Բարի Սամարացու որակյալ
արտադրանքին: Մսամթերքի եփումն իրականացվում է շոգեհարման միջոցով, որն
ապահովում է համի և որակի հրաշալի հարմոնիա:
Այստեղ կարևոր է նաև ծխահարման պրոցեսը: Զտման ժամանակակից տեխնոլոգիայի կիրառման շնորհիվ Բարի Սամարացու արտադրանքը զերծ է մնում վնասակար նյութերից` ապահովելով մթերքի անվտանգությունն ու հրաշալի համը:
Որակյալ ու անվտանգ արտադրանքի ամեկանակարևոր և անհրաժեշտ պայմանը սանիտարահիգենիկ միջավայրի պահպանումն է, որը Բարի Սամարացի ընկերության արտադրամասերում պարզապես գերազանց է կազմակերպված:
Այս աշխատանքների ողջ ընթացքը հետևողական կերպով վերահսկվում և ուղղորդվում է ընկերության հիմնադիր տնօրեն Հովհաննես Հովակիմյանի կողմից: Բարի Սամարացու օրինակով առաջնորդվող ղեկավարի գործունեությունը բազմիցս է գնահատվել սպառողների ազգային ասոցիացիայի կողմից` հավաստելով ժողովրդի սերն ու վստահությունը, որն էլ անշուշտ, ամենակարևոր և արժանի գնահատականն է:
Այստեղ կարևոր է նաև ծխահարման պրոցեսը: Զտման ժամանակակից տեխնոլոգիայի կիրառման շնորհիվ Բարի Սամարացու արտադրանքը զերծ է մնում վնասակար նյութերից` ապահովելով մթերքի անվտանգությունն ու հրաշալի համը:
Որակյալ ու անվտանգ արտադրանքի ամեկանակարևոր և անհրաժեշտ պայմանը սանիտարահիգենիկ միջավայրի պահպանումն է, որը Բարի Սամարացի ընկերության արտադրամասերում պարզապես գերազանց է կազմակերպված:
Այս աշխատանքների ողջ ընթացքը հետևողական կերպով վերահսկվում և ուղղորդվում է ընկերության հիմնադիր տնօրեն Հովհաննես Հովակիմյանի կողմից: Բարի Սամարացու օրինակով առաջնորդվող ղեկավարի գործունեությունը բազմիցս է գնահատվել սպառողների ազգային ասոցիացիայի կողմից` հավաստելով ժողովրդի սերն ու վստահությունը, որն էլ անշուշտ, ամենակարևոր և արժանի գնահատականն է:
Բարի Սամարացի` ընտրիր լավագույնը ընտանիքիդ համար:
Ստեղծագործական խումբ Creative Group
Արթուր Դանիելյան Arthur Danielyan
Հեղինե Կարապետյան Heghine Karapetyan
Նարինե Ադամյան Narine Adamyan
Նունե Մելքոնյան Nune Melqonyan
TVADSTUDIO©
Արթուր Դանիելյան Arthur Danielyan
Հեղինե Կարապետյան Heghine Karapetyan
Նարինե Ադամյան Narine Adamyan
Նունե Մելքոնյան Nune Melqonyan
TVADSTUDIO©